Att vara kolonist

Att vara kolonist kan vara att känna glädjen av att: ☺ att få grannar som delar odla grönsaker och blom- dina intressen. mor på eget trädgårdsland. ☺ att koppla av i en stimulerande omgivning ☺ att skörda frukt och bär som du vet inte sprutats med något farligt gift. ☺ att lära känna andra trädgårdsintresserade ☺ att tillsammans med andra gemensamma sommarkolonister arbeta för bättre miljö. ☺fester, midsommarfirande eller loppmarknader och på föreningens städdagar. ☺Som kolonist är du vanligtvis medlem i en förening. ☺Det kan hända att genom föreningen får nyttja kommunens mark. Det kan också vara så att du arrenderar din lott direkt av markägaren. Oavsett hur det ser ut har alla ett gemensamt intresse att bevaka saker som måste tas hand och att man håller ihop i en förening.

Vad kolonister säger

Vi tar och bygger något tillsammans.

%d bloggare gillar detta: